4.25 / 1 anmeldelser

Ski Konsulentbyrå AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Ski Konsulentbyrå AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Ski Konsulentbyrå AS er et autorisert regnskapsbyrå som i år 2015 feiret 50 år i bransjen.

Tredje generasjon i familien har nå overtatt ansvaret for den lille familiebedriften, der daglig leder Vegard Skråning er ansvarlig for å føre selskapet inn i den nye tidsalderen.

Vi er i dag 5 ansatte – hvorav 4 erfarne regnskapsmedarbeidere i tillegg til daglig leder. Våre kunder befinner seg stort sett i Oslo og Østlandsområdet, og de er typisk små og mellomstore bedrifter innenfor et bredt spekter av bransjer.

Vår viktigste målsetting er å være en god sparringspartner for deg og din bedrift

– både i forhold til de tradisjonelle regnskapstjenestene, men også i forhold til det å kunne gi en god økonomisk rådgivning. Uansett størrelse på dere som kunder, ønsker vi å gi dere en tett oppfølging der dere skal ha følelsen av å bli prioritert – herav føle fordelen av å være større kunde i et lite byrå fremfor å være en liten kunde i et stort. Vi ønsker å gi deg og din bedrift tryggheten av å ha en langsiktig diskusjonspartner, enten det gjelder daglige operasjonelle gjøremål eller det er strategiske veivalg for virksomheten.Ski Konsulentbyrå AS

Idrettsveien 3
1400 Ski
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Regnskapsfører
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Jeg er godt fornøyd:)

Jeg er generelt godt fornøyd:)

- Siri Findal
Anmeldt den 21/04/2020