Sandberg Revisjon AS Hamar
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Sandberg Revisjon AS Hamar
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Sandberg Revisjon AS har siden starten i 1984 hatt som forretningsfilosofi å utføre lovbestemt revisjon med naturlig tilknyttet rådgivning. Internasjonalt er vi medlem av Inpact International. Nasjonalt deltar vi i en samarbeidsorganisasjon av registrerte og statsautoriserte revisorer gjennom Inpact Norge AS.

Sandberg Revisjon i har lokal forankring, nærhet til kunden og tilbyr alle typer tjenester innen revisjon og rådgivning innen våre fagområder. Våre tjenester utføres med høye krav til kvalitet, etikk og integritet. Vi kan bidra til bedre økonomistyring og lønnsomhet hos våre kunder. Organisasjonen er bygget opp for å yte god service overfor våre kunder – kort vei til ansvarlig revisor. Vi har relevant og lang erfaring i de fleste bransjer samt stor kontaktflate i næringslivet.

Selskapet eies av partnerne Erling Sandberg – registrert revisor, Arild Wangen – statsautorisert revisor, Knut Sveen – statsautorisert revisor, Einar Monsbakken – registrert revisor og Erlend Lien Sandberg – statsautorisert revisor. Selskapet har vært i sterk vekst de siste årene og har i dag 17 ansatte revisorer.
Norsk bokmål
Revisor

Sertifisering

Godkjent Revisor
Statsautorisert Revisor
Medlem av Revisorforeningen
Ansvarsforsikring
Autorisert Regnskapsfører
Registrert revisor
Regnskapsfører

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet