4.20 / 2 anmeldelser

RG REGNSKAP AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så RG REGNSKAP AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

RG REGNSKAP AS er et autorisert regnskapsførerselskap som har hovedkontor på Tiller i Trondheim. Selskapet eies av revisjonsfirmaet Orkla Revisjon AS. Våre ansatte er autoriserte regnskapsførere med flere års arbeidsbakgrunn som revisorer. Vår ekspertise ligger innenfor områdene intern kontroll, skatt, regnskap, mva, lønn, selskapsrett og rådgivning. I tillegg til bokføring av regnskap med fullt årsoppgjør tilbyr vi gjerne konsulenttjenester til våre kunder. Vi mener at vi samlet sett besitter en betydelig kompetanse og erfaring som kommer våre kunder til gode. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester.RG REGNSKAP AS

Vestre Rosten 85
7075 Tiller
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Ansvarsforsikring
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


God service!

Virksomheten virker profesjonell og meget imøtekommende.

- Øyvind A Hammeren
Anmeldt den 05/07/2016

Virker som et stødig firma

Jeg har nettopp knyttet til meg regnskapsføreren. Det er vanskelig å evaluere på så kort tid. Jeg har hatt samtaler med regnskapsfører og fått et positivt inntrykk. Det virker som regnskapsføreren er oppdatert på de regler som gjelder. Gir gode råd (så vidt jeg kan bedømme). Raske tilbakemeldinger, og har så langt vist en god kvalitet i utført arbeid.

- Knut Solberg
Anmeldt den 17/02/2015