Regnskapshjelperen Østgård Oslo
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Regnskapshjelperen Østgård Oslo
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Regnskapshjelperen Østgård er et enkeltpersonsforetak som utelukkende jobber med skybaserte tjenester knyttet til regnskap, lønn og økonomistyring. Vi overtar gjerne hele regnskaps- og lønnsfunksjonen for din bedrift, men kan også levere og implementere kun ERP-systemet PowerOffice Go dersom dere har egne ansatte og ønsker å utføre hele eller deler av arbeidet selv. Regskapshjelperen Østgård er medlem av Regnskap Norge og har konsesjon som autorisert regnskapsfører fra Finanstilsynet.

Om Selskapet

Sitat

"The road to success and the road to failure are almost exactly the same"

Hvorfor velger kunder deg?

Effektive arbeidsprosesser er nøkkelen til å opprettholde personlig service og samtidig levere et produkt med høy kvalitet. Regnskapshjelperen Østgård baserer sine tjenester på elektroniske prosesser og fast forhåndsavtalt pris. Prosesser kan enkelt tilpasses slik at de passer din virksomhet best. Våres effektive arbeidsprosesser frigir deg for tid slik at vi sammen kan fokusere på å gi dine kunder, ansatte god service.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Formålet vårt en enkelt: Kjenn din kunde
Gode relasjoner og jevnlig dialog med kunde er høyt prioritet hos Regnskapshjelper Østgård.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Et godt regnskap e utgangspunktet for å forstå om du har lykkes med virksomhet. Vi baserer alle regnskapstjenester på elektroniske prosesser og automatiser disse i den grad det er hensiktsmessig. En viktig del av vår leveranse er de faglige vurderingene som sikrer deg trygghet og høy kvalitet på regnskap til din virksomhet. Noen ganger kan selv små justeringer utgjøre en stor forskjell for din virksomhet.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Årsregnskap
Rådgivning
Fakturering
Selvangivelse Privat
Lønnskjøring
Skatterådgivning
Selvangivelse Virksomhet

Lokasjon

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet