4.80 / 12 anmeldelser

Overskudd Regnskap AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Overskudd Regnskap AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Vi leverer høy kvalitet, sikrer tett oppfølging og innehar høy kompetanse - vi er alle autoriserte. Vi tilpasser oss dine behov og er din foretrukne sparringspartner. I samarbeid med deg finner vi gode løsninger, også uteoppdrag hvis ønsket. Overskudd Regnskap AS ble stiftet i 2004, våre ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen en rekke bransjer. Vi holder oss løpende oppdatert på lovverk og teknologisk utvikling. Vi er medlem av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge.Overskudd Regnskap AS

Kronprinsens gate 5
0251 Oslo
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Regnskapsfører

  • Regnskapsføring
  • Selvangivelse Virksomhet
  • Årsregnskap
  • Rådgivning
  • Fakturering
  • Lønnskjøring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Høy faglig kompetanse, samvittighetsfull og ekspeditt oppfølging.

Advokatfirmaet Unneland AS har brukt Overskudd Regnskap AS i snart 20 år. Våre erfaringer er at firmaet besitter svært høy faglig kompetanse. Våre behov har blitt ivaretatt veldig samvittighetsfult, pliktoppflyllende og ekspeditt. Tilbakemeldingene fra vår revisor gjennom årene har vært at her er alt på stell.

- Hans A. Unneland
Anmeldt den 04/11/2021

Meget tilegnelige og løsningsorienterte.

Jeg har brukt Overskudd Regnskap i flere år til flere selskaper. De har alltid levert høy kvalitet på regnskap og økonomitjenester. De er løsningsorienterte, jobber raskt, alltid tilegnelige på mail og telefon noe som har vert svert viktig for meg. Anbefales!

- Tommy A Finsrud
Anmeldt den 19/11/2021

Serviceorienterte, pålitelige og grundige, med ‘det lille ekstra’

Vi har samarbeidet med Overskudd regnskap i ti år, en gjennomgående positiv erfaring. De leverer tjenester av høy faglig kvalitet, overholder frister, er lydhøre for våre behov, gode i kommunikasjonen, grundige og pålitelige. Anbefales!

- Karianne Petersen
Anmeldt den 07/11/2021

Kompetanse, tillit og høy grad av service

Overskudd Regnskap har levert regnskap og økonomitjenester av høy kvalitet i rett tid til oss i Reactor i mange år. Deres kompetente medarbeidere levere høy grad av service og vi har et effektivt og forutsigbart samarbeid. Vi verdsetter samarbeidet høyt og gir Overskud reganskap vår beste anbefaling.

- Inger Guttormsen - Reactor AS
Anmeldt den 04/11/2021

Reliable and agile business partner

With over five years experience with Overskudd Regnskap AS as their client, I strongly appreciated their availability, expertise and readiness for a tailor-made solutions required by our business. In our operations, we are subject not only to regular independent audits, but are also under the close watch of the partners in joint operations and tax authorities. With Overskudd Regnskap support, we had never received a single material objection from any side.

- Varga Krisztina
Anmeldt den 03/11/2021

Dyktige, pålitelige og etterretelige.

Veldig flinke til å ta topper , blir altid raskt asjour med regnskapeene
og leverer fortløpende gode og riktige rapporter.

- Nor Entreprenør as
Anmeldt den 01/11/2021

Topp leveranse

Eg har, som økonomiansvarleg i ulike selskap, hatt gleda av å bruke Overskudd Regnskap (OR) som leverandør av rekneskapstenester i mange år. OR har levert heile vegen - god kvalitet, kjappe svar og stor fleksibilitet, kombinert med godt humør. Eg har også brukt andre leverandørar av slike tenester i periodar, og utan å klage på dei: OR har definitivt "det lille ekstra"!

- Bjørn Ståle Tennfjord
Anmeldt den 01/11/2021

Topp ekspertise og suveren oppfølging og rådgivning

Vi har brukt Overskudd Regnskap i 13 år og er svært godt fornøyd hele tiden; god rådgivning, alltid på tid og tilgjengelige.

- Nina Merethe Andersen
Anmeldt den 29/10/2021

Profesjonell rådgivning og høy kvalitet på regnskapstjenestene

Overskudd Regnskap leverer regnskap og økonomitjenester av høy kvalitet i rett tid til oss i Stretch - noe de har gjort siden oppstart av Stretch i Norge i 2011. De bygger på kundenære relasjoner og oppleves som en del av vår egen virksomhet med god forståelse for vår virksomhet og hva som er viktig for Stretch. Vi har et meget godt og effektivt samarbeid som gir forutsigbarhet i vår egen virksomhet. Høy grad av service innstilling, tydelighet og sammen med at de har høyt kompetente medarbeidere som veileder, utfører og støtter virksomheten på en særdeles god måte. Jeg vil anbefale Overskudd Regnskap på det sterkeste.

- Kristin Hedqvist-Widen
Anmeldt den 29/10/2021

Høy kvalitet

Vår virksomhet har brukt Overskudd regnskap i en årrekke. Vi har vært veldig godt fornøyd med alle sider av leveransen. De leverer veldig godt på alle de viktige parametrene, herunder faglig kvalitet, fleksibilitet, tilgjengelighet, svar innen tidsfrister, serviceinnstilling. De får våre beste anbefalinger.

- Harald Sverdrup
Anmeldt den 29/10/2021

Bare gode erfaringer

Har benyttet Overskudd Regnskap i mange år for flere selskaper og er meget fornøyd. Anbefaler Overskudd Regnskap på det sterkeste.

- Tor Høieggen
Anmeldt den 29/10/2021

Anbefales

Vi i Duroc Machine Tool er meget fornøyd med jobben som Overskudd Regnskap utfører for oss. Vi har benyttet Overskudd regnskap i 15 år, og de har utført sine oppgaver med den største profesjonalitet og kompetanse. Vi anbefaler Overskudd Regnskap på det varmeste.

- Jan Erik Stokkebek
Anmeldt den 28/10/2021