4.57 / 4 anmeldelser

Online Regnskap AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Online Regnskap AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Vi i Online Regnskap AS har fokusert på å bygge opp rutiner og kompetanse rundt næringsvirksomheter.
I tillegg til "tradisjonell" regnskapsføring og økonomitjenester bistår vi også med alt innenfor administrasjon,
personal arbeide, lønnsforhandlinger, OTP, kvalitetsrutiner m.v.

Vi mener å utføre vårt arbeid med en høy kvalitet, forståelig fremstilt og tilrettelagt for våre oppdragsgivere,
på en kostnadseffektiv måte.

Mange av våre kunder er lokalisert andre plasser og det meste av utveksling av data er digitalt. Vi bruker flere forskjellige regnskapssystemer, etter kundens ønsker. Vi har kunder fra de fleste bransjer. Mange kunder bruker digitale løsninger der de skanner eller laster opp bilagene i systemet, så kan vi avtale hvem som gjør hva videre mht til bokføring, betaling, lønn, fakturering og mva. Du kan fra hvor som helst logge deg på og se bilagene/kontoer, resultat osv, dvs full tilgang.

Vi er også ute hos kunden og fører regnskapet. Vi er 6 medarbeidere, og tror at for deg som kunde er det bedre å være en viktig kunde hos et lite regnskapskontor enn et liten kunden hos et stort byrå.Online Regnskap AS

Einerveien 10
3229 Sandefjord
 • Autorisert Regnskapsfører
 • Ansvarsforsikring
 • Medlem av Regnskap Norge
 • Regnskapsfører

 • Regnskapsføring
 • Skatterådgivning
 • Fakturering
 • Årsregnskap
 • Selvangivelse Privat
 • Selvangivelse Virksomhet
 • Rådgivning
 • Lønnskjøring
 • Forretningsførsel

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Regnskapsfører for Plyo AS

Frank og gjengen i Online Regnskap har vært vår en trofast sparrepartner og regnskapsfører for oss i 4 år, og har hele veien levert verdi til oss gjennom solid og ryddig arbeid, samt gode råd og anbefalinger innenfor rimelige tids- og kostnadsrammer.
Anbefales!

- Aksel Gresvig
Anmeldt den 08/01/2021

Veldig fornøyd, rask respons og dyktige mennesker

Vi har brukt Online regnskap i snart 4 år, og er veldig fornøyd. Vi opplever at vi kan outsource store deler av regnskapet vårt men fortsatt ha følelsen av å ha det inhouse grunnet ryddig kommunikasjon og dyktige rådgivere.

Kan anbefales!

- Philip Gundersen
Anmeldt den 05/01/2021

Styremedlem uWork AS

Online regnskap har vært en fantastisk samarbeidspartner for uWork gjennom 4 år! Jeg vil beskrive online regnskap som tillitsfulle, tilpasningsdyktige og ryddig. Online regnskap har fulgt uWork siden oppstarten og har vært en essensiell samarbeidspartner for å lykkes som selskap. De er alltid tilgjengelig hvis det er noe og er svært dyktig på finne løsninger tilpasset din virksomhet. Jeg anbefaler Online regnskap på det varmeste.

- Jacob Brech
Anmeldt den 05/01/2021

Daglig leder

Siden oppstart i 2008 har jeg hatt flere regnskapsførere fra andre selskap, men jeg har aldri vært fornøyd med servicen. I 2014 tok jeg kontakt med Frank i Online Regnskap og har siden den tid forholdt meg til dem. Helt suverent service og pliktoppfyllende. Min regnskapsfører er Linda og jeg kan ikke gi henne nok skryt av bistanden hun yter.

- daniel pettersen
Anmeldt den 05/01/2021