4 / 1 anmeldelser

Økonomipartner Hamar AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Økonomipartner Hamar AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

ØkonomiPartner er et autorisert regnskapsbyrå med spesialkompetanse innen bolig-, bygg-, og eiendomsbransjen. Vi er samlokalisert med hus- og hytteleverandøren BoligPartner AS på Tjuvholmen i Hamar, som sammen med sitt omfattende forhandlernettverk innenfor byggebransjen, utgjør en viktig kundegruppe.

ØkonomiPartner tilbyr likevel regnskapsmessige og økonomiske tjenester til de fleste bransjer. Som medlem av NARF (Norges Autoriserte Regnskapsfører Forening) er våre kunder sikret en trygg og kvalitetssikret samarbeidspartner innen økonomi og regnskap.

Vi bistår deg som er i ferd med å etablere eller som har etablert en bedrift, og som har behov for bistand med økonomiske tjenester. Vi tilbyr gode regnskapsoversikter, styringsrapporter og veiledingstjenester som gjør at du kan sove godt om natten.Økonomipartner Hamar AS

Brygga 11
2317 Hamar
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Regnskapsfører


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Virker profesjonelle med godt arbeidsmiljø

Flott kontor beliggenhet
Proffe ansatte
Godt arbeidsmiljø
Faglig kompetanse

- Johan Bysveen
Anmeldt den 08/10/2017