Norøk AS Jørpeland
Ageras rating star
3.5 / 5 stars 1 reviews
Norøk AS Jørpeland
Ageras rating star
3.5 / 5 stars 1 reviews

Informasjon

Norøk AS er et moderne regnskapskontor. Vi tilbyr tidsriktige løsninger med nettbaserte regnskap og lønnssystem. Vi holder til i Ryfylke i Rogaland, men tar gjerne på oss oppdrag rundt om i landet om du kun ønsker regnskapet nettbasert.

Vi tilbyr bokføring, avstemming, fakturering, lønn, årsoppgjør, ligningspapirer med mer. Løsningene tilpasses dine behov, og nøkkelord er høy kvalitet, god kundeservice, effektivisering, gode råd og kostnadsredusering.
Norsk bokmål , English
Regnskapsfører

Om Selskapet

Hvorfor velger kunder deg?

Vi kommuniserer økonomien på en enkel og klar måte, noe som tillater bedre dialog. I tillegg har vi et fokus på en god kundeservice.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Vi bidrar til gode kundeopplevelser ved å redusere deres kostnader gjennom effektivisering og gode råd.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Innledningsvis kan vi bistå med oppsett av skalerbare løsninger, finansiering, budsjett og likviditetsbudsjett. Deretter følger rådgivning rundt hvordan bedriftens likviditet kan forbedres i større grad enn før.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Medlem av Regnskap Norge
Ansvarsforsikring
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Skatterådgivning
Fakturering
Årsregnskap
Selvangivelse Privat
Selvangivelse Virksomhet
Rådgivning
Lønnskjøring
Forretningsførsel

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
3.5 / 5 stars 1 reviews
Gulvsliper 1 AS 4 år siden
Det har vert mye tull fra Norøk sin side etter de overtok regnskapet mitt. Lønn har flere ganger blitt betalt ut opptil 10 dager for tidlig, en gang for sent. De har bommet med lønn til ansatte og lagt til betaling alt for høg lønn. Avstemming og innlevering av regnskap har ikke vert gjort i tide, som har resultert i at jeg har fått straffegebyr. Dette og flere andre gjentakende ting gjør at jeg vil fraråde alle og enhver å benytte seg av Norøk som regnskapsbyrå. Da jeg har klaget på dette til Norøk så har jeg fått til svar at "ingen skade skjedd, de har jo fått lønn" når det er snakk om feil tidspunkt på lønn. Nå når jeg har gått over til nytt regnskapsbyrå vil Norøk ha en god tusing i betaling for å sende en rapport som vedlegg til det nye regnskapskontoret. De vet selv at det er drøyt av de å kreve det tror jeg, for de sier at de ikke sender det som etterspørs før pengene er på deres konto. En mer useriøs bedrift skal du lete lenge etter.

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet