Moda Regnskap AS Kleppestø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Moda Regnskap AS Kleppestø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Vi heter Moda Regnskap AS og er et regnskapsbyrå lokalisert på Askøy. Selskapet består av to trivelige damer som er statsautoriserte regnskapsførere. Vi har et bredt spekter av forskjellige kunder, og lang erfaring innenfor regnskap. Vi brenner for at regnskap skal være gøy, og at terskelen skal være lav for kunden med å ta kontakt og og få en god innsikt i regnskapet sitt. Vi er langt fremme på teknologifronten, og tilpasser oss gjerne det som måtte passe best for kunden. Enten det er at vi tar hele regnskapsbiten, eller at vi gjør regnskapet sammen. Vi bruker UniEconomy fast, men kan fint ta i bruk andre systemer også.

Om Selskapet

Sitat

Vi fører deg fremover

Hvorfor velger kunder deg?

Vi vet at gode rutiner og god flyt er det som skal til for å gjøre regnskapshverdagen så enkel som mulig for kunden. Vi tilrettelegger og er snar på tilbakemeldinger der vi ser at det trengs. I tillegg vet vi at pris er viktig, og vi gjør det vi kan for at prisen skal bli så bra som mulig for kunden.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

En fantastisk kundeopplevelse er når kunden og regnskapsfører er helt på bølgelengde på det som leveres og forventes av begge parter. Kundeopplevelsen skal være at kunden følger seg trygg og ivaretatt. Vi ønsker at terskelen skal være lav for å ta kontakt. Vi arbeider for at kunden skal være oppdatert på sine tall og ha kontroll.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Ved å bli godt kjent med kunden, kan vi hjelpe de å utvikle seg. Vi jobber for å se hvordan bedriften fungerer. På den måten kan vi komme med råd og tilbakemeldinger. Vi har lang erfaring innen regnskap, fra flere forskjellige bransjer og næringer, og ligger godt fremme på teknologifronten. Vi syns regnskap er gøy, og håper at det også kan smitte over på kunden.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Selvangivelse Virksomhet
Forretningsførsel
Rådgivning
Årsregnskap
Skatterådgivning
Fakturering
Selvangivelse Privat
Lønnskjøring

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet