4.00 / 1 anmeldelser

Laksevaag Regnskapstjeneste AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Laksevaag Regnskapstjeneste AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Laksevaag Regnskapstjeneste AS – Alt til ditt regnskap
Vi er et lite regnskapskontor som kan hjelpe deg med alt til ditt regnskap. Du vil oppleve at den personlige kontakten og oppfølging er tettere enn i et større selskap. Du finner mer om våre tjenester i menyen.
Vi jobber helt digitalt. Derfor trenger du ikke å besøke oss for å levere bilag. Disse kan sendes som PDF rett til vårt system eller via e-post. Vi veileder deg selvfølgelig underveis.
Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller om du har spørsmål. Flere av våre kunder sier at ryddighet er vår styrke. Dette gleder oss. Vi holder deg oppdatert på viktige datoer gjennom hele regnskapsåret, og tilby informasjon og nyttige lenker du kan ha bruk for!

Om oss
Laksevaag Regnskapstjeneste AS drives av Bente Solfjell ARF (autorisert regnskapsfører). Bente har 35 års erfaring med regnskap. Vi kan tilby regnskapstjenester fra A-Å til aksjeforetak og enkeltmannsforetak.

Optimaliserte løsninger for deg
Vi bruker i hovedsak Uni Economy som er web-basert og der kan du som kunde velge tilgangsnivå og selv gjøre det du vil, som f.eks. fakturering. Systemet lar oss lagre alle bilag digitalt og har løsninger for scanning med telefon og direkte innsending. Bilag kan bl.a. leveres som PDF, eller skannes til innboksen i Uni Economy. At vi jobber digitalt gjør at vi kan ta oppdrag fra alle steder i landet, noe som forenkler hverdagen for kundene våre. Ved å selv sørge for at bilag navngis iht vår mal kan kunden påvirke tidsforbruk og derved kostnadsoptimalisering .

Datasikkerhet
Datasikkerhet er svært viktig for oss: Vi ønsker å sikre at våre kunders data bil ivaretatt på en best mulig måte. Vi anvender godkjente løsninger både for datalagring (Tresorit, anbefalt av EU) og for kommunikasjon av sensitive personopplysninger (Verji, anbefalt av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge), begge med ende-til-ende-kryptering.

Kvalitet og kontinuerlige forbedringer
Vi er opptatt av å hele tiden forbedre og optimalisere våre prosesser, med mål om kostoptimalisering for deg som kunde. Vi både gir og er mottakelige for forbedringsforslag i samarbeidet med våre kunder.Laksevaag Regnskapstjeneste AS

Johan Berentsensvei 83 D
5163 Laksevåg
  • Ansvarsforsikring
  • Økonomiforbundet
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Fleksibel

Laksevaag Regnskapstjeneste er en meget fleksibel partner som stort sett svarer på alle henvendelser 24 timer i døgnet uansett klokkeslett.

- Magne Skarsbø
Anmeldt den 27/08/2021