Laksevaag Regnskapstjeneste AS Laksevåg
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Laksevaag Regnskapstjeneste AS Laksevåg
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews

Informasjon

Laksevaag Regnskapstjeneste AS – Alt til ditt regnskap
Vi er et lite regnskapskontor som kan hjelpe deg med alt til ditt regnskap. Du vil oppleve at den personlige kontakten og oppfølging er tettere enn i et større selskap. Du finner mer om våre tjenester i menyen.
Vi jobber helt digitalt. Derfor trenger du ikke å besøke oss for å levere bilag. Disse kan sendes som PDF rett til vårt system eller via e-post. Vi veileder deg selvfølgelig underveis.
Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller om du har spørsmål. Flere av våre kunder sier at ryddighet er vår styrke. Dette gleder oss. Vi holder deg oppdatert på viktige datoer gjennom hele regnskapsåret, og tilby informasjon og nyttige lenker du kan ha bruk for!

Om oss
Laksevaag Regnskapstjeneste AS drives av Bente Solfjell ARF (autorisert regnskapsfører). Bente har 35 års erfaring med regnskap. Vi kan tilby regnskapstjenester fra A-Å til aksjeforetak og enkeltmannsforetak.

Optimaliserte løsninger for deg
Vi bruker i hovedsak Uni Economy som er web-basert og der kan du som kunde velge tilgangsnivå og selv gjøre det du vil, som f.eks. fakturering. Systemet lar oss lagre alle bilag digitalt og har løsninger for scanning med telefon og direkte innsending. Bilag kan bl.a. leveres som PDF, eller skannes til innboksen i Uni Economy. At vi jobber digitalt gjør at vi kan ta oppdrag fra alle steder i landet, noe som forenkler hverdagen for kundene våre. Ved å selv sørge for at bilag navngis iht vår mal kan kunden påvirke tidsforbruk og derved kostnadsoptimalisering .

Datasikkerhet
Datasikkerhet er svært viktig for oss: Vi ønsker å sikre at våre kunders data bil ivaretatt på en best mulig måte. Vi anvender godkjente løsninger både for datalagring (Tresorit, anbefalt av EU) og for kommunikasjon av sensitive personopplysninger (Verji, anbefalt av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge), begge med ende-til-ende-kryptering.

Kvalitet og kontinuerlige forbedringer
Vi er opptatt av å hele tiden forbedre og optimalisere våre prosesser, med mål om kostoptimalisering for deg som kunde. Vi både gir og er mottakelige for forbedringsforslag i samarbeidet med våre kunder.
Norsk bokmål , British English

Sertifisering

Ansvarsforsikring
Økonomiforbundet
Autorisert Regnskapsfører
Medlem av Regnskap Norge
Regnskapsfører

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Magne Skarsbø 2 år siden
Laksevaag Regnskapstjeneste er en meget fleksibel partner som stort sett svarer på alle henvendelser 24 timer i døgnet uansett klokkeslett.

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet