4.75 / 9 anmeldelser

Kapital Regnskap AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Kapital Regnskap AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Regnskap & Rådgivning.
Kapital Regnskap AS er et regnskapsførerselskap som tilbyr regnskap- og økonomisk rådgivningstjenester for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner.

Tett samarbeid.
Siden oppstart i 2017, har vi betjent bedrifter med praktisk rådgivning og løst oppgaver i løpende daglig drift gjennom tett samarbeid og felles forståelse av virksomhetens utfordringer.Kapital Regnskap AS

Moseidveien 1
4033 Stavanger
 • Autorisert Regnskapsfører
 • Regnskapsfører

 • Regnskapsføring
 • Selvangivelse Virksomhet
 • Forretningsførsel
 • Skatterådgivning
 • Årsregnskap
 • Rådgivning
 • Fakturering
 • Selvangivelse Privat
 • Lønnskjøring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Burger King Jærhagen

People are cooperative, easy to reach and available to help. Good value of money. It has been been two years and I am very satisfied

- Arslan
Anmeldt den 21/09/2020

Enkle rutiner og godt samarbeid.

Som et lite enkeltmanns foretak innen drosjenæringen var det viktig for meg å ha enkle rutiner å forholde meg til når det gjelder mitt regnskap. Jeg er utrolig glad for at Kapital Regnskap har hjulpet meg med å forenkle mitt papirarbeid. De har alltid tid til å ta en prat når jeg trenger hjelp eller lurer på noe.

- Sahail
Anmeldt den 19/09/2020

Serviceinnstilt og strekker seg langt for kunden!

Jeg har vært kunde her i 1 år og opplever høy kompentanse og nøyaktig regnskap! De strekker seg langt for kunden og er alltid på ballen. Kan virkelig anbefales!

- Elin Reilstad Sirevåg
Anmeldt den 19/09/2020

Jeg er godt fornøyd med den jobben som de har gjort!

Jeg er godt fornøyd med den jobben som de har gjort!

- Jia wu
Anmeldt den 19/09/2020

Flinke folk dyktige

Dyktige folk

- Ilyas
Anmeldt den 18/09/2020

Arslan Talat DT

Vi drive BK Jærhagen

- Muhammad Arslan Talat
Anmeldt den 18/09/2020

Amazing and satisfying experience

Kapital regnskap has made my accounting easier and they are so affordable. Thank you so much for giving me amazing advice and helping me save a lot of time and money for my company

- Chigozie Cyril Nwokocha
Anmeldt den 18/09/2020

God rådgiving og bra kommunikasjon!

Vår hotell har vært gjennom mange opp og nedturer i den volatile oljebyen - Stavanger. Takket være Kapital Regnskap sin gode kompetanse og rådgiving har vi kunnet ta gode grep om driften og økonomien - slik at vi har overlevd i en tidsperiode hvor mange bedrifter har stengt dørene.

- Zar
Anmeldt den 18/09/2020

Utrolig hjelpsom og erfaren regnskapsfirma

Kapital Regnskap AS har vært utrolig hjelpsom for hver eneste oppgave de har fått av oss. De er meget kompetente på sitt fagfelt og rimelige i pris. De strekker seg langt for å gjøre kunden fornøyd. Hilsen fra en meget fornøyd kunde. Jeg anbefaler Kapital Regnskap AS på det varmeste :)

- Dildar Rana
Anmeldt den 18/09/2020