0.00 / 0 anmeldelser

Innlandet Regnskap RTB AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Innlandet Regnskap RTB AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Innlandet RTB, er et autorisert regnskapskontor på Gjøvik, og en avdeling i et av Norges eldste autoriserte regnskapsbyrå, RTB AS.

Vi leverer tjenester innen de fleste bedriftsøkonomiske områder som regnskap, lønn, fakturering, budsjettering og årsoppgjør. Våre medarbeidere bistår daglig små og mellomstore bedrifter og organisasjoner med regnskap og økonomisk rådgivning.

Gjennom mange år som regnskapsmedarbeidere har våre ansatte tilegnet seg høy kompetanse innen de ulike fagområdene. Vi bestreber oss stadig å følge med i den teknologiske og juridiske utviklingen i bransjen, og kan tilby gode løsninger for deg og din bedrift til konkurransedyktige priser.

For oss er det viktig at du som kunde føler seg godt ivaretatt i en hyggelig og trygg atmosfære. Høyt fokus på service og personlig oppfølging uansett størrelse på bedrift, er en selvfølge.

Vårt mål er å kvalitetssikre våre tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vår oppgave er å konsultere, anbefale, advare, informere og å sørge for at regnskapet er i skjønneste orden i henhold til gjeldene lover og forskrifter til enhver tid.

Kjernen til et godt regnskap er en god dialog mellom regnskapsfører og bedrift, og du kan være trygg på at vi holder deg løpende oppdatert på ditt regnskap.

Vi har kontorer i Gjøvik sentrum med gode parkeringsforhold.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg!Innlandet Regnskap RTB AS

Strandgata 13
2815 Gjøvik
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Start anmeldelsen din her