Finansco Forretningsførsel AS Oslo
Ageras rating star
4.43 / 5 stars 4 reviews
Finansco Forretningsførsel AS Oslo
Ageras rating star
4.43 / 5 stars 4 reviews

Informasjon

Finansco Forretningsførsel AS er et autorisert regnskapsførerselskap med ansatte som har lang og bred erfaring fra ulike bransjer som bidrar til å gi våre kunder en effektivt organisert økonomifunksjon. Vi hjelper deg å automatisere dine prosesser slik at både du og vi slipper å bruke tid på å registrere den samme informasjonen flere ganger i ulike systemer. Slik frigjør vi tid til å analysere driften din og gi råd basert på oppdatert informasjon.
Ved hjelp av de smarteste skyløsningene og gode integrasjoner med dine systemer tilbyr vi alle basistjenester innen regnskap, bokføring, fakturering, remittering/betaling av regninger og lønnskjøring, samt utarbeidelse av ligningspapirer, årsregnskap, skattemelding, skatteberegning, aksjonærregisteroppgaver, utarbeidelse av styre- og generalforsamlingsprotokoller og rapportering. Hos oss får du i tillegg en proaktiv diskusjonspartner innen økonomi og øvrige spørsmål som er relaterte til din virksomhet. Stiftelse av selskap, omdanning og bistand i forbindelse med fisjon eller fusjon er også tjenester vi tilbyr.
Råd om valg av selskapsform / selskapsstruktur og skatt er blant de tjenester våre kunder verdsetter høyest. Når det er behov for det trekker vi også veksler på våre samarbeidspartnere, spesielt der det er problemstillinger som angår skatt i flere land. Vi benytter de mest effektive digitale løsninger slik at bilag produseres og distribueres mest mulig automatisk, noe som gjør håndtering svært tidsbesparende slik at tiden heller kan brukes til å få oversikt og innsikt til å optimalisere driften ytterligere.
Listen over hva vi kan tilby stopper ikke her. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale slik at vi sammen kan diskutere hvilke tjenester som passer i din situasjon.
Vi holder til i Drammensveien 123 på Skøyen i Oslo – tlf 21 08 28 30
Norsk bokmål

Sertifisering

Medlem av Regnskap Norge
Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikring
Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Skatterådgivning
Årsregnskap
Rådgivning
Selvangivelse Virksomhet
Forretningsførsel
Lønnskjøring
Selvangivelse Privat
Fakturering

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
4.43 / 5 stars 4 reviews
Odd Martin 4 år siden
Best i test. Mohammad vet hva han driver med

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet