4.75 / 9 anmeldelser

Fabian Wahl - Regnskap

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Fabian Wahl - Regnskap kan gi deg et kvalifisert tilbud

Hei!

Jeg er en autorisert regnskapsfører som hjelper små bedrifter med å få orden på alt som angår regnskapet. Kundene mine bruker hovedsaklig systemet Tripletex, (men jeg ser at det finnes flere systemer). Det gir en god arbeidsflyt mellom oss, det sparer oss for mye tid og gjør at jeg kan holde prisene mine konkurransedyktige. Jeg er glad i å finne en fastpris som vi begge er enige i, og dermed slipper du som kunde å bekymre deg for uventede store regninger fra regnskapsfører.

Jeg er regnskapsføreren for deg som ønsker at noen tar hånd om alt det obligatoriske som myndighetene skal ha: moms, A-meldinger og skatt. Etter avtalt periode så sender jeg ut regnskapsrapporter som er tilpasset det som kunden ønsker. Og jeg er ikke typen som stadig forventer at vi skal møtes - med mindre du ønsker det.

Jeg foretrekker å gjøre alt regnskapsarbeidet fra A-Å slik at du heller kan fokusere på det du kan best: å drive virksomheten, men selvfølgelig kan du også gjøre noe av jobben. I tillegg kan jeg også hjelpe til med å sette opp regnskapsprogrammet, sørge for KID-integrering og gi regnskapsmessig og skattemessig support når du ønsker det. Kontakt meg gjerne for en prat om det er noe du lurer på, eller om du bare ønsker et tilbud. Uansett, ha en fin-fin dag :-)
Fabian - rwregnskap@gmail.com / 99245328Fabian Wahl - Regnskap

Semsveien
1383 Asker
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Ansvarsforsikring
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


God regnskapsfører som passer til mitt formål.

Fungerer godt for mine behov.

- Kurt Helmersen
Anmeldt den 28/02/2017

Svært dyktig regnskapsfører

Veldig dyktig på sitt fagfelt og finner alltid gode løsninger. Nøyaktigheten og de gode rutinene som opparbeides med Fabian Wahl vil spare både tid og penger. Om man vil øke forståelsen av regnskapsprogrammet som brukes (Tripletex), er Fabian svært behjelpelig med dette. Anbefales!

- Ragnarok Studios AS
Anmeldt den 16/12/2016

Kjempefornøyd!

Vi er superfornøyd med Fabian Wahl. Han er nøye og kjenner sitt fag meget godt, til en god pris.
Vi anbefaler han på det sterkeste.

- Kristiansen Bygg & Service
Anmeldt den 07/09/2015

Bra

anbefaler

- jannat eiendom as
Anmeldt den 02/09/2015

Enkelt og oversiktlig regnskap.

Jeg har brukt Fabian i litt over ett år, og har etter han overtok opplevd at rekneskapet ble mye enklere og oversiktlig. Kan trykt anbefales.

- Sandal Elektroverksted as
Anmeldt den 02/09/2015

Dyktig regnskapsfører til bra pris

Kombinasjonen Fabian Wahl + Tripletex gjør det svært enkelt å drive eget firma. Han har alltid full oversikt og det er ingen uklarheter i regnskapet.

- Qlean AS
Anmeldt den 02/09/2015

Kjempe flott arbeid som er nøye utført til en veldig god pris

Det er en glede å ha Fabian Wahl som vår regnskapsfører. Arbeidet som blir utført er profesjonelt og veldig nøye utført. Han er pålitelig. Alltid klar til å hjelpe ved behov og har jevlig dialog med meg. Eg vil anbefale han på det sterkeste!

- Vindusvask AS
Anmeldt den 02/09/2015

Ærlig, strukturert og faglig sterk

Jeg har hatt Fabian som regnskapsfører det siste året, og jeg er meget godt fornøyd. Når man oppretter et foretak er det mange ting man må sette seg inn i, og Fabian evner å gjøre den prosessen mye enklere ved å forklare komplekse ting på en enkel måte. Vurderer du å starte firma? Kontakt Fabian med én gang, og han hjelper deg i gang. Han er på ballen hele tiden, og sørger for at du får et ærlig og ryddig regnskap. Anbefales!

- Prototypen Axel Ferdinand Giæver
Anmeldt den 02/09/2015

Flink og effektiv

Flink og effektiv

- improveIT AS
Anmeldt den 02/09/2015