3.75 / 1 anmeldelser

Andersson Accounting AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Andersson Accounting AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Vi er et autorisert regnskapskontor med beliggenhet sentralt i Oslo. Hos Andersson Accounting kan du være trygg på at du setter bort jobben til regnskapsførere med høy kompetanse innen de fleste bedriftsøkonomiske områder, som regnskap, lønn, fakturering, budsjettering, og årsoppgjør. Vi bistår små og mellomstore bedrifter, og organisasjoner med regnskap og økonomisk rådgivning. For oss er det viktig at alle kunder føler seg godt ivaretatt i en hyggelig atmosfære.

Basert på bred erfaring og faglig bakgrunn leverer vi tjenester av høy, faglig kvalitet, og til konkurransedyktige priser. Gjennom mange år som regnskapsmedarbeidere har våre ansatte tilegnet seg høy kompetanse innen de ulike fagområdene.

Vårt mål er å kvalitetssikre våre tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vi kan hjelpe deg med regnskap på engelsk, frank og svensk.Andersson Accounting AS

Sandstuveien 6 B
1178 Oslo
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Bra

Ærlig rett på sak. Meget oppfølgende som er viktig for meg da jeg hater papirdelen. Forteller klart om viktigheten av innleveringsfrister. Å veldig god å fin forståelse av det å være liten bedrift i ett byråkratisk skjema land.
Imøtekommende god å prate med.
Følger opp avtaler å aksepterer at ting kan komme i veien for å holde alle avtaler på tider å løser sånt.
Til nå har jeg ett veldig bra inntrykk
Mvh
Arne Granheim

- Arne Granheim
Anmeldt den 02/02/2022