Andersson Accounting AS Oslo
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Andersson Accounting AS Oslo
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews

Informasjon

Vi er et autorisert regnskapskontor med beliggenhet sentralt i Oslo. Hos Andersson Accounting kan du være trygg på at du setter bort jobben til regnskapsførere med høy kompetanse innen de fleste bedriftsøkonomiske områder, som regnskap, lønn, fakturering, budsjettering, og årsoppgjør. Vi bistår små og mellomstore bedrifter, og organisasjoner med regnskap og økonomisk rådgivning. For oss er det viktig at alle kunder føler seg godt ivaretatt i en hyggelig atmosfære.

Basert på bred erfaring og faglig bakgrunn leverer vi tjenester av høy, faglig kvalitet, og til konkurransedyktige priser. Gjennom mange år som regnskapsmedarbeidere har våre ansatte tilegnet seg høy kompetanse innen de ulike fagområdene.

Vårt mål er å kvalitetssikre våre tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vi kan hjelpe deg med regnskap på engelsk, frank og svensk.
Français , Svenska , Norsk bokmål , British English , Español , Italiano

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Årsregnskap
Fakturering
Lønnskjøring
Rådgivning

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Arne Granheim 2 år siden
Ærlig rett på sak. Meget oppfølgende som er viktig for meg da jeg hater papirdelen. Forteller klart om viktigheten av innleveringsfrister. Å veldig god å fin forståelse av det å være liten bedrift i ett byråkratisk skjema land. Imøtekommende god å prate med. Følger opp avtaler å aksepterer at ting kan komme i veien for å holde alle avtaler på tider å løser sånt. Til nå har jeg ett veldig bra inntrykk Mvh Arne Granheim

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet