Få hjelp av en advokat

Ønsker du å finne en advokat? Fyll ut skjemaet, og du vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra 3 lokale advokater i løpet av 48 timer.

FÅ 3 GRATIS TILBUD ALLEREDE I DAGSlik finner vi den rette advokat

Følg disse 3 trinnene, og få 3 uforpliktende tilbud allerede etter 48 timer. Så enkelt er det:

1. Utfyll skjemaet, så innhenter vi tilbud til deg

2. Motta og sammenlign dine 3 tilbud

3. Velg det tilbudet du liker best!

Våre brukere anbefaler oss

Over 20.000 har brukt Ageras til å finne en advokat. Dette sier de om oss:

Jeg opplevde at Ageras opptrådte ryddig, var hjelpsomme og hyggelige. De fant fort tre tilbydere og det eneste som stresset meg litt, var at det gikk litt fort fra jeg kontaktet dem til tre tilbydere var på telefonen, og jeg følte jeg måtte ta en avgjørelse kjappere enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Men jeg hadde tid til å kontakte alle, gjøre en vurdering og fant en tilbyder som jeg går for. Alt i alt en meget positiv opplevelse.

H.T.Brekke

Jeg kan bare anbefale Ageras.no, fordi du får tilbud som tilsvarer de ønskene/behovene som du har opplyst. Det er frivillig om man vil benytte seg av tilbudene og det er omkostningsfritt, uansett om du velger å benytte et av tilbudene eller om du forkaster alle.

Anne Olsen

Jeg kontaktet Ageras for noen måneder siden, da jeg hadde bruk for en advokat i forbindelse med utarbeidelse av flere kontakter til firmaet mitt. Ca. 2 timer etter at jeg hadde sendt inn henvendelsen min, mottok jeg de første tilbudene på e-post. Her fant jeg fram til det jeg syntes så mest fornuftig ut, og bestilte deretter produktet av advokaten.

Asle Aasheim

Få gratis og uforpliktende tilbud fra 3 advokater