4.33 / 3 anmeldelser

VK Regnskap AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så VK Regnskap AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Hos Link Management får du som kunde kvalitet og tilpasset oppfølging av ditt selskap. Det betyr at tjenestene jeg leverer tilpasses selskapets behov og din erfaring.

Jeg leverer regnskapstjenester utover det man tradisjonelt forventer av en regnskapsfører. Du møtes alltid med et vennlig smil og latteren henger løst. Du skal kjenne at du slapper av og kan la bekymringer for regnskapet ligge. Jeg er også medlem av Regnskap Norge. Det betyr at du som kunde er trygg på mitt at arbeid er av kvalitet og at jeg har en sterk fagavdeling i ryggen.

Jeg bistår også i mindre oppdrag som konsulent. Omfang av en slik tjeneste blir vi enige om sammen. Det kan for eksempel oppstå ting i selskapet, eller privat, som krever mer av din tid. Du ser behovet for avlastning med enkelte oppgaver, som administrative eller økonomiske oppgaver. Da er det godt å vite at noen kan bistå uten lengre kontraktsforhandlinger eller oppsigelsestid.

Vi er sertifiserte Tripletex brukere og det er det foretrukne skybaserte regnskapsprogram. Det er smidig og har mangle forskjellige løsninger som tilpasses selskap og bruker. Ønsker du å gå over til Tripletex hjelper jeg deg gjerne med overgangen fra andre regnskapssystemer.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

(Link Management, tidligere kjent som VK Regnskap)



VK Regnskap AS

Grenseveien 21
4313 Sandnes
  • Regnskapsfører
  • Autorisert Regnskapsfører

  • Regnskapsføring
  • Selvangivelse Virksomhet
  • Forretningsførsel
  • Årsregnskap
  • Rådgivning
  • Fakturering
  • Lønnskjøring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Hei,jeg er meget godt fornøyd.

Hei,det er bare bare positivet å formidle med regnskapsfører son jeg bruker. Vk regnskap.
Mvh
Per Morten Bretun

- Per Morten Bretun
Anmeldt den 05/03/2023

Kvalitetsbevisst, effektiv og smilende regnskapsfører!

Veldig dyktig og ærlig person som leverer oversiktlig dokumentasjon til riktig tid. En person jeg kommer godt overens med og som bistår i det meste. Dette er et menneske som tar en utfordring. Anbefales!

- Petter Berdal
Anmeldt den 10/05/2022

Kvalitet

God kommunikasjon. Overholder frister. Oppdatert til en hver tid.

- Anita
Anmeldt den 10/05/2022