Finn din eiendomsadvokat gratis og uforpliktende

Det finnes mange eiendoms rettsdisipliner - finn eksperten innen feltet du behøver

Slik fungerer Ageras:

Beskriv hva du trenger: Gi en detaljert beskrivelse av dine behov og kriterier for eiendomsadvokaten du søker.

Sammenlign tilbud: Vi formidler kontakt med opptil 3 eiendomsadvokater som matcher dine behov. Du sammenligner tilbudene.

Velg din eiendomsadvokat: Du velger advokaten som tilsvarer dine behov nærmest mtp på hensynene som er viktigst for deg.

Få tilbud fra opptil 3 eiendomsadvokater
Beskriv behovet ditt og finn den rette eiendomsadvokat enkelt og gratis.
Ageras kan kontakte meg via epost

Relevant bransjekunnskap

Skal du kjøpe bolig eller næringseiendom? Skal du selge en leilighet eller et stort næringsbygg? Er det utleie av hybler eller kontorlokaler som gjelder? Avhengig av bransje, er det viktig å finne en eiendomsadvokat som har relevant kunnskap og erfaring.

Riktig juridisk fagfelt

Det finnes mange forskjellige lover og hjemler som er relevante innenfor eiendomsrett. Sørg for at din advokat har riktige kvalifikasjoner, og er kompetent innenfor feltene som gjelder for deg. Det er utrolig viktig å sørge for at alle kontrakter skrives og gjennomgås av en dyktig advokat med riktig kompetanse.

Godt omdømme

Din eiendomsadvokat må fremstå som profesjonell og troverdig. Til syvende og sist er det kontraktene som kan utgjøre forskjellen på en og eller dårlig eiendomshandel. Sørg for at din advokat nyter et godt omdømme.

Finn riktig eiendomsadvokat - gratis, enkelt og uforpliktende

En eiendomsadvokat - kan han være til hjelp

Eiendomsrett er et komplisert fagfelt. En eiendomsadvokat er en jurist som spesialiserer seg innenfor nettopp dette området. Det gjør en slik yrkesutøver i stand til å bistå deg i alle deler av en eiendomsoverdragelse. Det inkluderer selvsagt kjøp, salg, utleie og leie. Det gjelder for boliger og det gjelder for alle tenkelige former for næringseiendommer.

Kontrakter danner selve kjernen i alle slike overdragelser. Uavhengig av hvilken side av handelen du står er det viktig at du får en advokat til å bistå. Du bør selvsagt aldri tegne opp en kontrakt på egen hånd. Ei heller er det lurt å skrive under, uten å ha fått en eiendomsadvokat som representerer deg til å lese den først.

Dette er bare sunn fornuft. Det er også god forretningspraksis. Uansett hva slags type eiendomshandel du er involvert i, uansett hvor store eller små summer som er involvert, vil du kunne finne en eiendomsadvokat som har riktig kompetanse.

Du skal også huske på at i henhold til gjeldende lovverk finnes det en rekke plikter som faller på eiendoms-selger, -utleier, -kjøper og -leietager. Disse pliktene lønner det seg aldri å forsømme. Ved å ha din egen eiendomsadvokat til å bistå deg, vil du kunne ha full oversikt over hva slags regler og lover som gjelder akkurat for deg og dine omstendigheter. Eiendomsrett er ikke noe alle og enhver kan sette seg inn i. Derfor kan en advokat med riktige kvalifikasjoner være uvurderlig.

Advokat boligkjøp

Den største investeringen folk flest gjør i livet. Sørg for at kontrakten er rettferdig og overholder alle gjeldende regler og lover med en eiendomsadvokat.

Advokat boligsalg

Som boligselger har du et stort ansvar. Unngå søksmål og andre krev ved å få en eiendomsadvokat til å bistå.

Advokat leie/utleie

Det gjelder strenge regler for utleie av eiendom. En advokat hjelper deg operer innenfor lovverket. Skal du leie bolig, bør en advokat forsikre seg om at kontrakten oppfyller kravene.

Vi finner en eiendomsadvokat til deg

Hvis du allerede har en juridisk ekspert som du samarbeider med, og som representerer deg innenfor feltene vi har dekket i denne artikkelen, kan det likevel være lurt å sondere markedet. Det kommer hele tiden nye lover og regler. Dine omstendigheter kan også endre seg. Er du sikker på at din profesjonelle bistand holder riktig nivå? Du kan uforpliktende, hurtig og enkelt se deg om etter et alternativ ved bruk av vår formidlingstjeneste.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?
Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg