Synes du også at mange bedriftsrelaterte temaer kan være både kjedelige og ganske vanskelige å forstå? Det er du ikke alene om. Samfunnet vårt er bygget på en rekke lover og regler som påvirker oss i hverdagen. Det hele kan virke nokså komplisert – men med litt forståelse for slike emner kan mange muligheter by seg! Det er det vi er her for å hjelpe deg med.

På denne bloggen kan du nemlig følge med på mange dagsaktuelle problemstillinger av juridisk og økonomisk karakter som er relevante for deg. Enten du er privatperson eller driver en virksomhet, skal vi gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille dine behov. Vi ønsker å fokusere på emner som interesserer deg og som du lærer av, og dette skal vi formidle på en enkel måte til leserne våre.

Du vil for eksempel kunne lese om hva du burde tenke på når du leier ut leiligheten din, hvilke regler du må forholde deg til hvis du vurderer å bli Uber-sjåfør, hva du skal være oppmerksom på når du innberetter moms og mange andre relevante spørsmål. Vi kommer også til å presentere nyheter og trender innenfor revisjon, regnskapsføring og jus – helt enkelt den type saker som ligger nærmest Ageras hjerte.

I Ageras jobber vi for å matche kunder med juridisk og økonomisk kyndige eksperter. Ved å gjøre dette skaper vi gjennomsiktighet på markedet, og kan dermed skape verdi for både våre kunder og eksperter. Alle våre oppdrag gjennomgår en kvalitetssikringsprosess som sikrer både kunden og eksperten den fortjente kvalitetsbehandlingen. Og det beste ved det hele? Vi er dyktige på det vi gjør. Hittil har vi lykkes med å matche flere enn 60 000 personer og bedrifter med den riktige type ekspertise. Det skaper en herlig følelse av stolthet for meg og mine kollegaer. Vi er unike på markedet og brenner for det vi gjør. Vi vil derfor dele med dere noen av de inntrykkene som oppstår i hverdagen hos en Agerian, samt dele viktig informasjon om det markedet vi opererer på.  

Jeg håper du vil følge vår utvikling og lese om aktuelle problemstillinger på bloggen. Skriv og kommenter på de emnene som interesserer deg, eller len deg tilbake og nyt. Nå gjenstår det bare for meg å ønske deg hjertelig velkommen til Ageras nye blogg og si: god lesning!

Innhold