Kan du ta flere oppdrag?
Vi har klienter til deg!

Opprett en gratis demo-konto

Vår avdeling for kundeservice gjør det tidkrevende arbeidet for deg. Vi kontakter klientene, verifiserer deres opplysninger, og bekrefter deres seriøsitet og interesse for å finne en regnskapsfører, revisor eller advokat.

Du betaler kun for oppdrag som er relevante for ditt kompetanseområde, og det vil ikke forekomme noen uforutsette eller skjulte kostnader. Du avgjør selv når og hvordan du vil bruke pengene dine.

En partnerkonsulent vil til enhver tid yte sin assistanse for å finne de beste klientene for deg. Vi er tilgjengelige på telefon og chat for å sikre at du får det best mulige utbyttet av å samarbeide med Ageras.

Få en gratis demo-innlogging
Riktig godt konsept

Jeg har brukt Ageras siden de startet og har vært veldig tilfreds med deres tjeneste fra begynnelsen. Den har gitt oss veldig gode muligheter til å få adgang til nye kundeemner.

- Jørn Dirksen

Fyll ut skjemaet, og vi vil kontakte deg med det samme for å veilede deg gjennom systemet vårt. Prøv vår gratis demo nå og ta en titt på alle tilgjengelige oppdrag i ditt nærområde. Tilbudet er helt uforpliktende.

Få en gratis demo-innlogging