Vi matcher deg med den beste revisoren eller regnskapsføreren

Send forespørselen din til Ageras

Vi finner opptil 3 spesialister

Velg firmaet du liker best

Den beste løsningen for deg

Ved å stille de rette spørsmålene kan vi sikre at du blir matchet med den perfekte spesialisten for deg. Unngå et feil og dyrt valg, og la oss finne en skreddersydd løsning for dine behov.

Sammenlign før du velger

Vi skaffer deg 3 tilbud fra forskjellige spesialister. Dette garanterer en rimelig pris og et godt grunnlag for beslutningen din. I tillegg kan du se hvordan andre klienter har vurdert spesialistenes kvalitet og service.

Gratis og uforpliktende

Ageras' tjeneste er 100% gratis og uforpliktende, og det er derfor alltid trygt å søke en spesialist gjennom Ageras. Send inn forespørselen din i dag og få skreddersydde tilbud - helt gratis.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?
Trykk her og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg

Fyll ut skjemaet

Beskriv din sak og dine forventninger. Etterfølgende vil vi finne 3 relevante spesialister med den rette kompetanse til å oppfylle dine behov.

Sammenlign tilbudene

Innen 48 timer vil spesialistene gi deg hvert sitt tilbud. Du kan dermed sammenligne tilbudene basert på dine personlige preferanser. Videre kan du se hvordan andre klienter har vurdert spesialistenes kvalitet og service.

Velg en løsning

Du velger tilbudet som lever best mulig opp til dine forventninger i forhold til kvalitet og pris, og begynner deretter samarbeidet med partneren du har valgt.

Mer enn 5.000 anmeldelser

Få gratis tilgang til mer enn 5.000 anmeldelser av spesialister innen regnskapsmessige tjenester og finn en kandidat som utmerker seg på områdene du synes er viktigst. Alle anmeldelser baserer seg på spesialistenes kvalitet, tilgjengelighet, ekspertise samt evne til å forholde seg til en plan og et budsjett.

Firmakatalog

Du er velkommen til å benytte deg av vår firmakatalog hvor alle firmaer innen regnskap fremgår - også de som ikke samarbeider med Ageras. Vi mener at tjenesten vår burde selge seg selv, så hvis du ikke tror at vi kan hjelpe deg er du velkommen til å finne en spesialist på egen hånd. Men hvorfor ikke gi oss et forsøk?

Den rette løsningen for deg

Vi har hjulpet mer enn 100.000 kunder med å finne spesialister som passer dem. Med denne erfaringen kan vi sikre deg at vi finner den rette løsningen for deg basert på dine behov, ditt budsjett og dine preferanser. Med Ageras kan du være sikker på at du finner den rette spesialisten.